machinale timmerwerken kozijnen binnendeuren
dakkapellen   oetelaar  
buitendeuren   timmerwerken  
buitendeuren
kozijnendeurenkozijnendeurenbeglazingbouwmaterialenoffertefoto gallerie
  oetelaar Deuren      
 

Bent u op zoek naar een deur met karakter? Bij Van den Oetelaar vindt u een ruime sortering van binnendeuren en buitendeuren en garagedeuren in de showroom.

  • Brede sortering deuren in showroom

  • Eigen machinale timmerwerkplaats om deuren te vervaardigen op maat

  • Vakkundig advies

  • Snelle levering

  • Bestellingen boven de € 250,- binnen de regio gratis thuis bezorgd

  • Eigen bezorgservice

  • Wij kunnen de deuren voor u afhangen

     

 

Binnendeuren:

Skantrae, Austria, Weekamp en Albo leveren deuren met karakter. Deze binnendeuren zijn geschikt voor elke woonruimte en niets kan zo snel een woonmetamorfose bewerkstelligen. Maak uw deur af met glas en schitterend sierbeslag. Natuurlijk kunt u binnendeuren ook als schuifdeuren gebruiken, de schuifdeurrails kunt u ook bij Van den Oetelaar verkrijgen.

 

Behalve binnendeuren hebben verschillende leveranciers ook architraven, plinten, neuten en zelfs lambrisering in hun assortiment opgenomen.

De deurlijsten geven een extra accent aan het karakter van uw deur, ze zijn er dan ook in vele soorten die bij de verschillende deurtypes passen. Om een mooie overgang van de deurlijst naar de plinten te krijgen zijn er tevens vele neuten.

Terug van weggeweest is de lambrisering, dit wordt weer helemaal in! En ook lambrisering kunt u laten aansluiten op uw deuren zodat alles een mooi geheel vormt.

Kortom mogelijkheden te over, daarom nodigen wij u uit om u in onze showroom te laten insprireren.

 

Van den Oetelaar is tevens dealer van Berkvens, producent van binnendeuren met stalen kozijnen.

 

Buitendeuren / garagadeuren:

De voordeur is het visitekaartje van het huis, immers een voordeur is sfeerbepalend en drukt een stempel op het aangezicht van uw woning.
Maar ook tuindeuren, balkondeuren en terrasdeuren zijn van groot belang. Want deze buitendeuren vormen de verbinding tussen binnen en buiten. Dus zijn zker de moeite waard om uw aandacht aan te schenken.

Van den Oetelaar werkt samen met een aantal toonaangevende leveranciers:

Daarnaast vervaardigen we in de machinale timmerwerkplaats zelf voordeuren van hardhout en alustabiel. Alustabiel is een plaatmateriaal met daarin aluminium lagen die we zelf kunnen bewerken naar uw wensen.

Alle buitendeuren of het nu om voordeuren, tuindeuren, balkondeuren of terrasdeuren gaat moeten u tevens beschermen tegen ongewenst bezoek en zijn er dus ook om uw veiligheid te garanderen.

Voor alle buitendeuren zijn diverse accessoires beschikbaar zoals tochtvaldorpels, meerpuntssluiting, aanslaglatten, tongstijlen en sierbeslag.
 

Garagedeuren zijn veelal aan de voorkant van het huis en bepalen dus mede het aangezicht van uw woning. Helaas worden garagedeuren veelal vergeten terwijl zemede het aangezicht van uw woning bepalen. Van den Oetelaar kan met Aluplex garagedeuren deuren op maat maken. We kunnen in onze machinale werkplaats groeven naar uw wens frezen, zodat deze mooi bij uw voordeur aanlsluiten en een geheel vormen.

 

Onze vakkundige verkopers willen u altijd informeren en adviseren als u vragen heeft. 

timmerwerken
timmerwerken
Binnendeuren
timmerwerken
Deurbeslag
timmerwerken
Dubbele Voordeur
timmerwerken
Voordeur
timmerwerken
Garagedeur

 

houtenbouwmaterialen
 
footnoot