machinale timmerwerken kozijnen binnendeuren
dakkapellen   oetelaar  
buitendeuren   timmerwerken  
buitendeuren
kozijnendeurenkozijnendeurenbeglazingbouwmaterialenoffertefoto gallerie
  oetelaar Bouwmaterialen      
 

Van den Oetelaar levert meer dan kozijnen op maat!

Behalve kozijnen op maat leveren we ook al uw bouwmaterialen. Door onze eigen bezorgservice en ruime voorraad kunnen we u snel voorzien van de juiste materialen. Als hout of plaatmateriaal bewerkt moet worden kunnen we dit ook voor u doen, zodat u direct aan de slag kunt. Want Van den Oetelaar staat voor kwaliteit, service, snelheid en ontzorgen van onze klanten.

 

 

Van den Oetelaar levert meer dan kozijnen op maat!

In de machinale werkplaats wordt ook hout en plaatmateriaal bewerkt. Wilt u hout op een bepaalde maat afgekort hebben? Plaatmateriaal op maat gezaagd hebben? Dat is geen enkel probleem, wij kunnen voor u op de millimeter nauwkeurig zagen en schaven. De zijkanten van plaatmateriaal kunnen we voor u afplakken. En natuurlijk zijn wij in staat om allerlei freeswerk op maat te verrichten. Het uitfrezen van platen, teksten, figuren (bijvoorbeeld een hobbelpaard), rondingen of gaten kan geheel naar uw wens uitgevord worden door onze moderne CNC machines.
 

Hout en plaatmateriaal

Natuurlijk hebben we een ruime voorraad van onder andere vuren hout en merantie. Vurenhout hebben we in allerlei kopmaten en lengtematen. Merantie maken wij voor u op maat. Maar ook plaatmateriaal hebben we in grote verscheidenheid en diktes. Een kleine greep uit het assortiment:
 

  • multiplex voor binnen en buiten
  • MDF blank en gegrond
  • Constructieplaten
  • Trespa en andere volkernplaten
  • gipsplaten voor wand, plafond en nate ruimtes

Dakramen en lichtkoepels

Gerenommeerde namen als Velux, Fakro, Keylite, Jet Bik en Luxlight zijn vaste leveranciers bij Van den Oetelaar. De mogelijkheden bij de dakramen zijn door de vele verschillende uitvoeringen en koppelingsmogelijkheden bijna onbeperkt. Ook hebben ze een groot assortiment accesoires voor alle ramen. Voor hoogwaardige en duurzame kunststof lichtkoepels of lichtstraten met toebehoren werken wij samen met Velux, Jet Big en Luxlight.
 

Stenen

Stenen zijn er in vele soorten en maten. Bij Van den Oetelaar vindt u een uitgebreide presentatie van de Rijswaard, Van der Sanden en Wienerberger. Van veel voorkomende stenen tot exclusieve stenen. Wij geven u graag monsterstenen mee. Naast de metselstenen hebben wij een ruime voorraad aan vuilwerkstenen, gipslijmblokken en kalkzandstenen.
 

Dakplaten en isolatie

Nieuwbouw of renovatie? Platte of hellende daken? Kingspan, Unidek, Unilin en Isobouw leveren duurzame, milieubewuste en efficiënte oplossingen voor elk dak. Alle producten zijn te kenmerken door hun gebruiks gemak. Wilt u een hoge isolatiewaarde, geluiddempende werking of direct een afwerking? Het is allemaal mogelijk. De keus is breed maar door een vakkundig advies van onze medewerkers kunnen we de beste oplossing voor u bepalen. Isolatie voor vloer en wand heeft Van den Oetelaar ook vast in het assortiment. Denk aan tempex, PIR platen, steenwol en glaswol. Kortom alle soorten isolatie hebben we voorradig in verschillende diktes.
 

Dakpannen

Er zijn legio aan mogelijkheden als het gaat om dakpannen. Bij Van den Oetelaar wordt nauw samengewerkt met de wereldspelers Wienerberger, Monier en Nelskamp. Zegt u het maar van welk materiaal: beton, klei of keramiek? Welke uitstraling? robuust, authentiek, retro of modern? Een uitgebreide presentie vindt u wederom in onze showroom.
 

Bindmiddelen en bevestigingsmateriaal

Uiteraard zijn ook bindmiddelen voorradig. Denk aan kant en klare mortel, cement, verschillende soorten zand, beton, stenenlijm, kitten, egalisatiemortel en bouwbenodigdheden van Weber. Het assortiment bevestigingsmiddelen is te uitegbreid om weer te geven maar alles wat u voor de bouw nodig heeft hebbben wij voorradig.

 

timmerwerken
timmerwerken
Hout
timmerwerken
Velux Dakramen
timmerwerken
Metselstenen
timmerwerken
Dakpannen
timmerwerken
Gipsplaten

 

houtenbouwmaterialen
 
footnoot